Бутерброд з червоною рибою фото рецепт

Бутерброд з червоною рибою завжди елітний, смачний і красивий!

Дуже смачно! Червона риба, помідор і часник — це поєднання назавжди. Бутерброди з червоною рибою завжди будуть бажаними гостями за сніданком. Ситно, ароматно і апетитно. Начинка для такого бутерброда може легко перетворитися в салат, такий же смачний і всіма улюблений.

Набір продуктів для приготування бутерброда:

  • червона риба — 100 гр;
  • помідор — 2 шт;
  • часник — кілька зубчиків;
  • сметана або майонез — 2 ст. ложки;
  • запашний мелений перець;
  • пучок зелені;
  • хліб — кілька шматочків.

Покрокова інструкція для страви «Бутерброд з червоною рибою»

Найдовше в цьому рецепті — підготовка риби. Адже рибні шматочки повинні бути досить дрібними і, звичайно ж, без кісточок.

Відріжте шматок солоної червоної риби потрібного розміру. В принципі підготовка риби не так складна, швидше копітка. Ножем підніміть краєчок шкіри і, відтягуючи, зніміть її з філе. Шкіра у червоної риби товста і щільна, тому зняти її не складе праці.

Тепер приберіть хребетную кістку і довгі реберні кісточки. Якщо з хребетной кістки можна просто зрізати рибне філе, то реберні кісточки доведеться витягувати по одній. Подцепляйте їх ножем і тягніть.

Всі ваші зусилля не пройдуть дарма. Незабаром на вашому столі буде одне з найбільш чудових страв.

Підготовлене філе порубаєте на дрібні кубики.

Помідори помийте, видаліть плодоніжку і також порубаєте.

Заправка для страви готується простіше простого. Змішайте сметану, часник і приправи. Часник попередньо очистіть від шкірки і подрібніть за допомогою чеснокодавилки. З приправами можна не експериментувати — додайте духмяний мелений перець (за бажанням). Адже поєднання червоної риби, помідор і часнику не потребує доповнення.

З’єднайте рибу, помідори і заправку. Добре перемішайте. «Начинка» для бутербродів готова.

Хліб наріжте гарними рівними шматочками. А ще краще — купіть вже готову нарізну буханець. Викладайте начинку на хліб, намагаючись не зачерпувати сік, який неодмінно буде виділятися під час приготування начинки. Ось такі вийшли бутерброди з червоною рибою (фото). Подавайте до столу!

Смачний бутерброд з червоною рибою готовий. Зверніть увагу, що начинку можна використовувати і як салат. Готується він точно також, зменшувати або додавати нічого не потрібно.

Можете приготуватися такий салат як «упереміж», так і викладаючи всі інгредієнти шарами. У невеликих прозорих піалах такий салат буде виглядати дуже виграшно. Подивіться і спробуйте. І тоді жоден ваш святковий стіл не обійдеться без цієї закуски.

Не забудьте про прикраси. Вам знадобиться невеликий пучок петрушки, кропу або пір’я зеленої цибулі. Таке вдале блюдо буде виглядати ще апетитніше!