Вінегрет рецепт з кукурудзою, вінегрет з фото

Подробиці

Категорія: Вінегрет рецепти з фото

Салат вінегрет — це страва, яку люблять дуже і дуже багато. Адже поєднання вареної буряків картоплі, моркви, солоних огірків або квашеної капусти просто приголомшливе.

Вінегрет подають і в дитячому садку, і в шкільній їдальні ви знайдете таку страву, і навіть в дорогих ресторанах ви можете знайти салат з буряка, який заправлений салатною заправкою — vinaigrette (оцет, гірчиця, рослинна олія).

Що ще може входити до складу вінегрету? Зелений горошок, кукурудза, квасоля, солоні гриби, риба, м’ясо. Так що до основного набору овочів можна додати те, що вам до смаку. Або те, що було у вас під рукою.

Пропонуємо вам цікавий рецепт приготування вінегрету з кукурудзою. Смак салату можна додати консервованої кукурудзи тільки виграє. Давай готувати?

Інгредієнти:

  • 1 велика буряк,
  • 1 велика морква,
  • 2-3 середніх картоплі,
  • 5 солоних огірків середніх розмірів,
  • 100 грам квашеної капусти,
  • 1 банку кукурудзи,
  • рослинна олія,
  • оцет за бажанням.

Рецепт приготування:

Буряк, моркву і картоплю потрібно відварити до готовності. Буряк треба варити окремо, щоб вона не забарвила інші овочі. Картоплю і моркву можна варити разом. Час варіння у них приблизно однакова.

Для багатьох господинь приготування вінегрету асоціюється з варінням буряків. Адже її варити довше всіх. Буває, що елементарно не вистачає часу саме на це. Але якщо у вас є мультиварка-скороварка або просто мультиварка, ви можете відварити овочі на пару всі разом.

В скороварці час варіння буряків 20 хвилин. За цей час інші овочі не розваряться в кашу, так як не буде фізичного впливу киплячої води.

В мультиварці варіння овочів на пару займе трохи більше часу з-за буряка. Буряк в мультиварці потрібно варити на пару 40-50 хвилин. Картоплю і моркву хвилин 10-15.

Вибираємо підходящий для вас спосіб варіння овочів. Варимо до готовності. Потім остуджуємо їх і чистимо.

Нарізаємо овочі в будь-якому порядку, але так щоб буряки були в кінці. Щоб вона не забарвила інші овочі в червоний колір, раніше часу.

Солоні огірки нарізаємо такими ж кубиками, як і картоплю і моркву. Квашену капусту теж потрібно порізати, щоб вона була не така довга.

Всі інгредієнти змішуємо в салатниці, а потім заправляємо рослинною олією. Оцтом за бажанням.