Яєчня в хлібі , смачний і простий сніданок

Яєчня в хлібі прекрасний і смачний варіант сніданку для всієї родини.

Що приготувати на сніданок? Популярний питання у багатьох сім’ях. Адже, як стверджують фахівці з харчування, так і лікарі укупі, залежить продуктивність усього дня. Але, як правило, на приготування сніданку ранок відводить нам зовсім не багато часу. Тому перед нами стоїть мета не просто, що можна приготувати на сніданок, а приготувати сніданок швидко і смачно. Яєчня в хлібі — наипростейшее і швидке рішення. Адже, погодьтеся, буденність набридає і якщо ви звикли снідати саме яєчнею, то такий варіант різноманітить ваше ранкове меню, та й навіє на позитивні емоції. І наступного разу, коли думки з текстом: «що приготувати на сніданок швидко промайнуть, Ви завжди можете скористатися цим не хитрим, швидким, а головне-смачним і корисним рецептом! Радісного ранку Вам і позитивного, бадьорого, продуктивного дня!

Набір продуктів для приготування яєчні:

  • хліб білий або житній — пару скибочок (або стільки, скільки плануєте з’їсти на сніданок яєць);
  • яйце куряче — 2 шт.;
  • сіль — за смаком;
  • перець — за смаком;
  • сир твердий — 50-100 р.;
  • олія (соняшникова чи оливкова) — для смаження.

Покрокова інструкція для страви «Яєчня в хлібі»:

Нарізати білий хліб рівними скибками завтовшки 1,5-2 див.

Гострим ножем виріжте в середині віконце. Якщо є підходящого розміру формочки для печива, використовуйте їх, щоб спростити роботу, просто видавивши з хліба м’якоть і отримати бажану форму яєчні.

На вытопившемся жирі з бекону або просто на соняшниковій або оливковій олії підсмажте хліб з одного боку, потім переверніть шматочки.

В хлібні віконця акуратно розбийте яйця, намагаючись не пошкодити жовток. Посоліть, поперчіть за смаком. Смажте на невеликому вогні до потрібного ступеня готовності.

Готову яєчню в хлібі затерти зверху твердим сиром і подавати з листям салату або улюбленими овочами.

Приємного апетиту!

Блюдо «Яєчня в хлібі» готувала Надія.